Ismét bajnok Szabó Norbert / Norbert Szabó este din nou campion

🇭🇺

A szeptember 27-29. között, Bulgáriában Plovdivban megrendezett országos bajnokságon kerékpárosunk, Szabó Norbert aranyérmet szerzett sprintben. A Román Kerékpáros-szövetség csak sprintben szervezett futamot ebben az évben, amiben klubunk sportolója a legjobbját tudta nyújtani, és maga mögé utasította a többi versenyzőt. 

Egy év kihagyás után versenyzett ismét a román bajnokságban, és újból bajnoki címet ünnepelhetett, immáron a huszonharmadikat. A döntőben a Team Novak székelyudvarhelyi kerékpárosát, Szász Dávidot sikerült legyőznie, mindkét futamban. 

Román-bajnokság (sprint) dobogósai: 1. helyezett: Szabó Norbert (Sepsi-SIC), 2. helyezett Szász Dávid (Team Novak), 3. helyezett: Alin Toader (UTW Devron). 

Pályakerékpározónk legközelebbi versenye Törökországban lesz, ahol a Balkán-bajnokságon méretteti meg magát. 

🇷🇴

În perioada 27-29 septembrie, la Campionatul Național de Ciclism din Plovdiv, Bulgaria, ciclistul nostru, Szabó Norbert, a câștigat medalia de aur în proba de sprint. Federația Română de Ciclism a organizat doar probe de sprint în acest an, iar sportivul nostru a dat tot ce a avut mai bun, depășindu-și adversarii.

După o pauză de un an de la competițiile naționale, el a revenit și a obținut încă o dată titlul de campion, acesta fiind al 23-lea titlu național al carierei sale. În finală, l-a învins pe Szász Dávid de la echipa Team Novak din Odorheiu Secuiesc, în ambele manșe.

Iată podiumul Campionatului Național de Ciclism (sprint) din România: locul 1: Szabó Norbert (Sepsi-SIC), locul 2: Szász Dávid (Team Novak), locul 3: Alin Toader (UTW Devron).

Următoarea competiție a ciclistului nostru pe pistă va avea loc în Turcia, unde va concura la Campionatul Balcanic.

Leave a Reply

%d