Mérkőzésekkel teli hétvége / Weekend plin de meciuri

🇭🇺

Mozgalmas hétvége vár a Sepsi-SIC sportolóira, három felnőtt csapatunk is mérkőzést játszik a román bajnokságban.

Teremlabdarúgóink szombaton ismét tétmérkőzést játszanak. Utolsó mérkőzésük szeptember 2-án volt idegenben, a Luceafărul Buzău csapata ellen, amit 3-7-re megnyert csapatunk. Ezen a hétvégén a dévai West látogat a Sepsi Arénába. A mérkőzés 17:00 órától kezdődik, a belépés 10 lej, jegyváltásra lehetőség van online is.

A futsal mérkőzést követően kosárcsapatunké a Sepsi Aréna parkettje. A szerdai Euroliga-selejtező után nincs megállás, megkezdik a szereplést a Román Kupában kosarasaink. Összesen 13 csapat iratkozott, ahonnan a bukaresti Sportul Studențesc, mint “lucky team” automatikusan továbbjutott a következő fordulóba. Az első körben nyolcszoros kupagyőztes csapatunk a Rapid Bukarest csapatát fogadja. A mérkőzés a megszokottól eltérően most 19:45 órától lesz. A belépő 15 lej a helyszínen és online is.

Vasárnap a Carmen Cartaș és Eugen Ciulei irányította kézilabdázók idegenben játszanak a CS Activ Prahova Ploiești ellen. A lányok a harmadik győzelmük megszerzéséért küzdenek. A mérkőzés vasárnap 13:00 órától lesz a Ploiești Olimpia termében.

Mindent bele, fiúk és lányok!

Online jegy a futsal mérkőzésre: https://www.blt.ro/sepsi-sic-vs-west-deva-futsal.html  

Online jegy a kosárlabda mérkőzésre: https://www.blt.ro/acs-sepsi-sic-rapid-bucuresti.html  

🇷🇴

Este un weekend plin de acțiune pentru sportivii Sepsi-SIC, trei dintre echipele noastre vor juca în campionatul românesc.

Sâmbătă, echipa noastră de futsal va juca din nou un meci oficial. Ultimul lor meci a fost pe 2 septembrie în deplasare împotriva echipei Luceafărul Buzău, pe care echipa noastră l-a câștigat cu scorul de 7-3. În acest weekend, echipa West Deva va face o vizita în Arena Sepsi. Meciul începe la ora 17:00, iar intrarea costă 10 lei. Există posibilitatea de a cumpăra bilete și online.

După meciul de futsal, terenul Arenei Sepsi îi aparține echipei noastre de baschet. După meciul de calificare in Euroligă de miercuri, nu există timp de odihnă. Jucătoarele noastre de baschet încep participarea în Cupa României. Un total de 13 echipe s-au înscris, iar echipa Sportul Studențesc din București a avansat automat în următoarea rundă în calitate de ‘echipă norocoasă’. În primul tur, echipa noastră, câștigătoare a cupei de opt ori, va întâlni echipa Rapid București. Meciul, în mod neobișnuit, începe de această dată la ora 19:45. Intrarea costă 15 lei atât la locație, cât și online.

Duminică, echipa de handbal condusă de Carmen Cartaș și Eugen Ciulei va juca în deplasare împotriva CS Activ Prahova Ploiești. Fetele luptă pentru a obține a treia victorie. Meciul va avea loc duminică începând cu ora 13:00 în sala Olimpia din Ploiești.

Succes tuturor!

Tichete online (futsal): https://www.blt.ro/sepsi-sic-vs-west-deva-futsal.html  

Tichete online (baschet): https://www.blt.ro/acs-sepsi-sic-rapid-bucuresti.html  

Leave a Reply

%d