Lezárult az iskolások versenye

Az általános és középiskolások versenye áprilisban lezárult. 

A győztesek a nyereményt szeptember 20-án vehetik át a TTT Riga elleni Euroliga selejtező mérkőzésen. 

I. helyezett: Nicolae Colan Gimnázium 7.C, nyereményük: belépő a brassói Aqua Parkba, ahova a klub autóbusza szállítja majd el őket.

II. helyezett: Mikes Kelemen Elméleti Líceum, nyereményük: ingyenesen megnézhetnek egy filmet a Művész Moziban.

III. helyezett: Székely Mikó Kollégium, nyereményük: szurkolói mezek. 

  

Ebben az idényben is szurkolhattok! 

Ahogy az előző idényben is versenyt hirdetünk a sepsiszentgyörgyi általános és középiskolai osztályok számára. Az 2023-2024-es szezon végén az nyer, aki a legnagyobb létszámban és a legtöbbször látogat a mérkőzéseinkre. Pontozási rendszer alapján kerül ki a végső nyertes, az Európa Liga/Kupa-találkozókat háromszoros, a bajnoki és Román Kupa-meccseket kétszeres szorzóval számoljuk. Figyelem: pluszpontokat kaptok a kreativitásért! A pontokat április végén, a bajnokság döntője után összesítjük. A kísérőtanárokat arra kérjük, hogy belépésnél jelezzék melyik iskolából érkeztek, valamint az osztályt és a mérkőzésre érkező diákok számát. A diákoknak és a kísérőtanároknak is ingyenes a belépés.

Sok szeretettel várunk minden diákot és tanárt a mérkőzéseinkre!

Legyen tőletek hangos a Sepsi Aréna! Hajrá, Sepsi-SIC! 

 

Concursul nostru destinat elevilor din învățământul general și liceal, anunțat în aprilie, s-a încheiat. 

Câștigătorii își vor primi premiile pe data de 20 septembrie, la meciul de calificare în Euroligă împotriva echipei TTT Riga. 

Locul I:Gimnaziul Nicolae Colan, clasa 7C – Premiu: Intrare gratuită la Aqua Park Brașov,unde vor fi transportați cu autocarul echipei. 

Locul II: Liceul Teoretic Mikes Kelemen – Premiu: Bilete gratuite la un film la Cinema Artă. 

Locul III: Colegiul Székely Mikó – Premiu: Tricouri de suporter. 

La fel ca în sezonul trecut, organizăm un concurs pentru clasele din școlile generale și licee din Sfântu Gheorghe. La finalul sezonului 2023-2024, câștigă clasa cu cea mai mare prezență și cea mai frecventă participare la meciurile noastre. Punctajul va fi calculat pe baza unui sistem de punctaj, în care meciurile din Euroligă/Eurocupă vor avea un factor de multiplicare de trei ori, iar meciurile din campionatul românesc și Cupa României vor avea un factor de multiplicare de două ori. De asemenea, veți primi puncte suplimentare pentru creativitate! Punctajele se vor calcula la sfârșitul lunii aprilie, după finala campionatului. Rugăm profesorii însoțitori să anunțe la intrare din ce școală provin, precum și clasa și numărul de elevi care participă la meci. Accesul elevilor și al profesorilor însoțitori este gratuit. 

Vă așteptăm cu drag pe toți elevii și profesorii la meciurile noastre!

Să fie gălăgie în Sepsi Arena! Haide, Sepsi-SIC!

Leave a Reply

%d bloggers like this: